Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@22:48:36 GMT

خسارات بلایای طبیعی در لرستان از سیل تا زلزله

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۹۳۸۰۶

خسارات بلایای طبیعی در لرستان از سیل تا زلزله

مهدی پازوکی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به موضوع شناسایی نقاط حادثه در لرستان و همچنین برنامه ریزی برای مقابله با بحران‌های احتمالی، اظهار داشت: بر اساس قانون دستگاه‌ها مکلف به شناسایی این نقاط حادثه خیز شده‌اند و بر اساس سرفصل‌های اعتباری که پیش بینی شده اقدامات پیشگیرانه و مقابله را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقوع ۳ حادثه و ۱۴ هزار میلیارد خسارت روی دست لرستان

وی در ادامه سخنان خود به وقوع سیلاب فروردین و اسفندماه سال ۹۸ در استان اشاره کرد و گفت: بیشترین میزان خسارت سیلاب به استان مربوط به فروردین ماه و سپس اسفندماه بود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان با بیان اینکه همچنین در اردیبهشت ماه ۹۹، وقوع یک زلزله به بزرگی ۵.۴ ریشتر را در استان داشتیم، تصریح کرد: در فروردین ماه سال ۹۸، بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان برآورد اولیه میزان خسارت‌های سیلاب به بخش‌های مختلف استان بود.

پازوکی، ادامه داد: همچنین در سیلاب اسفندماه و زلزله اردیبهشت ماه نیز بالغ بر چهار هزار میلیارد تومان خسارت به لرستان وارد شد.

وی با تاکید بر اینکه مجموع خسارت‌های وارد شده به استان در سه اتفاق یاد شده، بالغ بر ۱۴ هزار میلیارد تومان بوده است، ادامه داد: دولت با توجه به محدودیت‌هایی که در بحث اعتبارات داشت، بالغ بر چهار هزار و ۵۰۰ میلیون تومان از خسارت‌ها جبران شد.

بازسازی ۱۳ هزار واحد مسکونی بعد از سیلاب

مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان با تاکید بر اینکه اولویت ما پرداخت خسارت‌ها به مردم در بخش مسکن و کشاورزی بود، افزود: مازاد بر این را در بخش زیرساخت‌ها استان هزینه کرده‌ایم.

پازوکی با اشاره به اینکه بالغ بر هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان را برای بازسازی خسارت به زیرساخت‌ها اختصاص دادیم، عنوان کرد: مابقی اعتبارت برای جبران خسارت‌های مردم پرداخت شده است.

وی، بیان داشت: بالغ بر ۳۶ هزار واحد خسارت دیدند، البته خسارت واقعی مربوط به حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار واحد مسکونی بود که از این تعداد چهار هزار واحد تخریبی و ما بقی تعمیری بودند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان با بیان اینکه ما سقف ۳۶ هزار واحد مسکونی را مبنا قرار دادیم، ادامه داد: بالغ بر ۲۱ هزار واحد مسکونی در استان تعمیر شد.

پازوکی با تاکید بر اینکه بالغ بر ۱۳ هزار واحد مسکونی نیز بازسازی شدند، تصریح کرد: بالغ بر هزار و ۵۰۰ واحد تجاری جبران خسارت شدند.

مدعی پرداخت خسارت به همه افراد مشمول هستیم

وی با اشاره به پرداخت ۱۲۰ میلیارد تومان کمک بلاعوض برای جبران خسارت‌های بخش کشاورزی، عنوان کرد: همچنین به همین میزان تسهیلات پرداخت شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان، گفت: ما الان مدعی هستیم که کسی نیست که، مشمول دریافت خسارت‌ها شده باشد، در سامانه ثبت خسارت ثبت شده باشد، ارزیابی شده باشد و خسارت را دریافت نکرده باشد.

پازوکی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه بیش از هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در جریان سیلاب به راههای استان خسارت وارد شد، افزود: ۹۰۸ کیلومتر از راههای بین شهری و روستایی، ۸۷۰ روستا در زمان سیلاب قطع ارتباط شدند.

وی، ادامه داد: همچنین در جریان سیلاب هزار و ۱۴ دستگاه ابنیه فنی استان تخریب شد، ۴۲۳ مدرسه آسیب دیدند که از این تعداد ۱۱۳ مورد باید از ابتدا احداث می‌شدند، در جریان وقوع سیلاب آب شرب ۱۱ شهر و ۷۹۶ روستای استان قطع شد، بالغ بر ۳۰ هزار کشاورز آسیب دیدند، ۱۴۸ پروژه شهری و ۳۷۳ ابنیه در روستاها شدند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان، گفت: با مجموع هزار و ۲۵۰ میلیارد تومانی که اختصاص پیدا کرد، توانستیم پروژه‌ها را به یک حد قابل قبولی برسانیم.

کد خبر 5130459

منبع: مهر

کلیدواژه: مهدی پازوکی سیلاب ویروس کرونا بارش برف خطبه های نماز جمعه آمار کرونا دهه فجر گرگان بوشهر شیراز کرمانشاه شیوع کرونا شهرستان کرج قوه قضاییه شهرکرد عکس استانها مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان هزار واحد مسکونی میلیارد تومان هزار میلیارد خسارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۳۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی بارش‌های بهاری در خراسان رضوی

به گزارش قدس خراسان، سیدرضا عباسی نیشابوری اظهار کرد: ۱۲۰ میلیارد ریال از این خسارت مربوط به جاده‌ها و ابنیه فنی راه‌ها در شهرستان‌های بردسکن، بجستان، تربت حیدریه، رشتخوار، کلات، خوشاب، مشهد، کوهسرخ و گناباد بوده است.

سرپرست اداره‌ کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه جهاد کشاورزی میزان خسارت وارده به این حوزه را بسیار محدود اعلام کرده بود، بیان کرد: بر اساس اعلام فرمانداران، خسارت سیلاب و بارش‌های هفته گذشته در شهرستان‌های مختلف استان با باغ‌ها و مزارع، افزون بر هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی اظهار کرد: جمعه گذشته نیز در پی شکسته شدن سد و بندهای کشاورزی در زیر کوه قاین خراسان جنوبی آب وارد برخی روستاهای جنوبی شهرستان خواف شد.

عباسی افزود: خوشبختانه فرمانداری به سرعت با استفاده از ماشین آلات راهداری مسیر سیلاب را تغییر داده و سدی در برابر ورود آب به بخش‌های کشاورزی ایجاد کرد ولی باز هم برخی مزارع در شهرستان خواف با نفوذ محدود آب دچار خسارت جزیی شدند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • گرمایش جهانی چگونه بر وقوع بلایای طبیعی تاثیر می‌گذارد؟
  • خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد
  • خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟
  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند
  • خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله
  • سیل در افغانستان/ ۱۱ نفر کشته و زخمی شدند
  • تعداد جان‌باختگان سیل در افغانستان افزایش یافت
  • خسارت هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی بارش‌های بهاری در خراسان رضوی
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی